Catharina Eriksson

Asiatisk Yogamassage

.

Jag heter Catharina Eriksson och är diplomerad Asiatisk Yogamassör, från Tina Lee Center i Stockholm, sedan 2014.

Från och med den 31 augusti kommer jag att erbjuda behandlingar i YogaBhav’s lokal varje måndag.

Asiatisk Yogamassage är en dynamisk och flexibel behandlingsform som ökar energiflödet, rörligheten och välbefinnandet. Den kan beskrivas som en blandning mellan japansk shiatsu, akupressur och yoga. Massageformen har rötterna så långt tillbaks som för 2500 år sedan i Indien och är således en mycket gammal behandlingsform och samtida med yogan.

Yogamassage är alltid en helkroppsmassage oavsett längd på sessionen. Det beror på att det i det österländska perspektivet handlar om att skapa balans och att ett besvär i en kroppsdel ofta hänger ihop med obalans i en annan. Genom bindväven har hela kroppen kontakt som ett nätverk. För att nå så stor effekt som möjligt bör det avsättas minst en timme för behandlingen men 1,5-2 timmar rekommenderas starkt.

 

Som massör är jag lyhörd och anpassar behandlingen individuellt. Vi jobbar nere på golvet utan olja och du som klient har mjuka rörliga kläder på dig. Jag använder mig av min egen kroppsvikt och arbetar igenom energilinjerna, vilka kallas ”sens” inom Yogamassagen, med hjälp av ett fast tryck och kontrollerade stretcher av bindväven. Efteråt känner du dig mer rörlig och full av energi!

Utöver yogamassagen är jag även sedan 2016 diplomerad samtalscoach i psykosyntes från Humanova i Stockholm. Som person är jag nyfiket lagd och brinner för personlig utveckling och att nå balans i kropp och själ! För mig är varje individ jag möter i livet en lärare och detta gäller inte minst mina tre små barn.

Jag kom i kontakt med yoga för första gången hösten 2003 och sedan dess har både yoga och meditation varit väldigt viktigt i mitt liv. Sedan hösten 2019 bor jag permanent med min familj i Nyhyttan strax utanför Järnboås.
Välkommen att boka tid för massage genom sms till 070-64 33 746 eller skicka ett mail till catharina@helsann.se. Jag tar även emot klienter hemma i Nyhyttan enligt ök.
Priser:
1 timme 600 kr
1,5 timme 800 kr
2 timmar 950 kr
Vid första behandlingen – som bör vara minst 1,5 timme – erhålles 100 kr rabatt, dvs 700 kr. Individuella önskemål om behandlingslängd mm kan diskuteras efter första behandlingen.
Jag arbetar med godkänt munskydd och har självklart alltid rena lakan till varje klient

Prema Paxton

Head Yoga Teacher

Heidi Lindman

Yin Yoga & Gongbad lärare

Annette Sykes

Yoga lärare

Catharina Eriksson

Yoga Massage

Contact Us

Contact Information

Prästgatan 40

71331 Nora

073 086  8687

info@yogabhav.com

facebook.com/yogabhav