Catharina Eriksson

Asiatisk Yogamassage

.

Catharina är diplomerad massör i Asiatisk/Thai Yogamassage sedan 2014 och diplomerad Samtalscoach i Psykosyntes sedan 2016. Hon är även på väg att vidareutbilda sig till Certifierad HPEI Enneagram trainer med start hösten -21.

Catharina brinner för integreringen av kropp och själ och fascineras över kroppens självläkandeförmåga. Genom att nervsystemet breder ut sig i fascian/bindväven stödjer yogamassagen inte bara den ”fysiska kroppens” återhämtning och läkning utan skapar även utrymme för känslomässiga trauman att få komma upp till ytan, bli sedda, läkta och integreras i kroppen som en medveten erfarenhet.

För mig är det otroligt viktigt att skapa ett tryggt och tillåtande rum där klienten känner sig hållen och sedd. Jag är egentligen övertygad om att det är klientens upplevelse som är det allra viktigaste och att själva metoden i sig är sekundär. Men för mig som terapeut har jag valt ut metoder som fungerar för mig att arbeta med och som jag tror på.

Asiatisk Yogamassage är en dynamisk och flexibel behandlingsform som ökar energiflödet,rörligheten och välbefinnandet. Den kan beskrivas som en blandning mellan japansk shiatsu, akupressur och yoga. Massageformen har rötterna så långt tillbaks som för 2500 år sedan i Indien och är således en mycket gammal behandlingsform och samtida med yogan.

Yogamassage är alltid en helkroppsmassage oavsett längd på sessionen. Det beror på att det österländska perspektivet fokuserar på att skapa balans och att ett besvär i en kroppsdel ofta hänger ihop med obalans i en annan. Genom bindväven har hela kroppen kontakt som ett nätverk. För att nå så  stor effekt som möjligt bör det avsättas minst en timme för behandlingen men 1,5-2 timmar rekommenderas starkt.

Som massör är jag lyhörd och anpassar behandlingen individuellt. Vi jobbar nere på golvet utan olja och du som klient har mjuka rörliga kläder på dig. Jag använder mig av min egen kroppsvikt och arbetar igenom energilinjerna, vilka kallas ”sens” inom Yogamassagen, med hjälp av ett fast tryck och kontrollerade stretcher av bindväven. Efteråt känner du dig mer rörlig och energifylld.

Som person är jag nyfiket lagd och brinner för personlig utveckling och att nå balans i kropp och själ! För mig är varje individ jag möter i livet en lärare och detta gäller inte minst mina tre små barn (jag har tvillingar precis som Prema). Jag kom i kontakt med yoga för första gången 2003 och med yogamassage 2004. Därefter har både yoga och meditation varit väldigt viktigt i mitt liv. Sedan hösten 2019 bor jag permanent med min familj i Nyhyttan strax utanför Järnboås.

Välkommen att boka tid för massage och/eller coaching genom sms till

070-64 33 746

eller skicka ett mail till catharina@helsann.se. Jag tar även i viss mån emot klienter hemma i Nyhyttan enligt ök.

Du hittar mer information om mig och mina tjänster på www.helsann.se och @helsann.se på Instagram.

Investering (ett kort för- och eftersamtal ingår i tiden och kostnaden):
60 min – 790kr
90 min – 1050kr
120 min – 1300kr

Vid första behandlingen ges minst 1,5 timmes massage. Du betalar då samma pris som för 1
timmes massage. Önskar du istället 2 timmar vid det första behandlingstillfället betalar du som för 1,5 timme. Individuella önskemål om behandlingslängd mm kan diskuteras efter första behandlingen.