Carins Klasser

 

Klasser på YogaBhav VT 2021:

Morning flow: Vi förbereder oss för dagen genom att mjuka upp, sträcka ut, stärka upp och andas. Vi följer ett mjukt flöde av asanas (positioner) med stort fokus på andning, för att väcka upp och ge oss själva en varm energiboost på morgonen.

Find your power: Med klassiska yogapositioner som utgångspunkt och andetaget som ständig följeslagare, ökar vi i den här klassen tempot och energin ytterligare. Sätter mer fokus på övergångarna mellan positionerna, det som utmärker Vinyasa Flow, och ett högre tempo gör att vi stärker vår koncentration, styrka och smidighet. Det är en fördel om redan har en yogapraktik, dock är alla självklart välkomna till en flödande klass med mycket energi i omlopp.

Hatha Flow: Den här klassen har stort fokus på andningen, andningen som röd tråd genom asanas (positionerna) från stillhet till rörelse, från rörelse till stillhet. Kan vi hitta samma lätt flödande andetag i sittande som i en mer utmanande position. Kan vi ta med oss det andetaget när vi går av yogamattan och ut från studion. Vi går igenom de klassiska yogapositionerna och tar tid på oss att hitta stabilitet, styrka och space i varje position. Klassen passar både nybörjare och mer vana utövare och ger oss en möjlighet att verkligen checka in och känna efter för att ge kroppen precis det den behöver just idag.

Privat / liten grupp: Vill du ge dig själv chansen att bygga upp din yogapraktik från grunden, utformad efter dina förutsättningar och behov? Är du nyfiken på yoga och vill prova i en lugn miljö där du har tillfälle att ställa frågor och få personliga justeringar. Vill du gå igenom dina favoritpositioner eller kanske lägga extra fokus på asanas du är nyfiken på? Då är en privat klass en fantastisk present till dig själv. Där kan vi skräddarsy en klass för just dig, där kan du få en uppstart för din egen hemmapraktik. Är självklart också möjligt att boka som par, kompisar, familj, eller en mindre grupp.

Event/grupp: Hör av er, så hittar vi en lösning som passar just er och förutsättningarna just nu.

SOMMAR 2021

Every Tuesday 18-19.30, until the 22nd JUNE
Saturdays 9-10.30, 29th MAY + 12 JUNE

.

PRISER

Vänligen notera – plats måste bokas pga rådande restriktioner.

1 serie of 8: 900kr
2 series of 8: 1600kr

.

Drop in 150kr (de som köper serien har företräde)

 

Privata klasser/mindre grupper

1-2 personer: 60 min 700kr; 90 min 1000kr
3-4 personer: 60 min 1000kr; 90 min 1350kr

 

Alla bokningar direkt till Carin på: karini.yogamassage@gmail.com