Carin Carbonnier

(E-RYT 200h + 500h) 

 

Yogaklasser

Av nyfikenhet på vad det egentligen betyder att leva, verka och vara i världen har Carin det senaste decenniet ägnat sig åt djupare studier inom Yoga, Advaita Vedanta, Thai Yoga Massage och Tibetansk Buddhism.

Hon gick sin första Yogalärarutbildning 2014 med School of Sacred Arts på The Yoga Barn i Ubud, Bali och blev därefter kvar i nästan sex år på ön där hon kunde varva fortsatta studier med att undervisa både klasser och privat på bland annat The Yoga Barn.

En längtan efter årstider och skogen förde Carin tillbaka till Sverige 2020, och nu undervisar hon klasser både i Sverige och internationellt.

Hon fortsätter att studera regelbundet med sina lärare och största inspirationskällor: Bex Tyrer, Angela Farmer och Sky Akasha. Carin undervisar i allt från mer dynamiska klasser som Hatha och Vinyasa, till lugnare Gentle Yoga, Yin och Restorative.

Hon ger även behandlingar i Thai Yoga Massage.

Thai Yoga Massage

(i Sverige även kallad Asiatisk Yoga Massage)

 

Thai Yoga Massage är en behandlingsform som utgår från din kropp, hur den är, beter sig och känner sig just idag. Vi är alla unika och därför anpassas behandlingen utefter dina behov.

Med mjuka yogainspirerade stretchningar och tryck längs kroppens energilinjer, i den här tradition kallas de sen-lines, och akupunkturpunkter mjukas kroppen upp för att öppna upp för energi att flöda lättare och eventuella blockeringar att släppa.

Spänningar visar sig mer på vissa ställen i kroppen, dock kan de ha sitt ursprung i antingen en fysisk eller emotionell blockering på ett helt annat ställe. Därför arbetar Thai Yoga Massagen med hela kroppen, från tår och fötter upp till huvudet, varvar mellan statiska tryck och mer dynamiska stretchningar och rörelser.

Teorin är att när kroppen kommer ner i djup avslappning finner den sin egna förmåga att släppa på spänningar och blockeringar både fysiskt och energimässigt. Det är inte ovanligt att känna sig både avslappnad och energifylld efter en behandling.

Thai Yoga Massage är en uråldrig tradition med rötter i Buddhism som flätar ihop massage, meditation och yoga. Den kallas ibland att vara som en dans mellan givare och mottagare, som meditation i rörelse eller skämtsamt för ”yoga för latmaskar” då det är någon annan som hjälper din kropp att stretchas.

Behandlingen sker fullt påklädd på en mjuk madrass på golvet, så kom gärna i mjuka bekväma kläder.

Priser (i alla behandlingar ingår ett kort samtal innan, samt en stunds avslappning efteråt)

60 min – 790kr

90 min – 1050kr

120 min – 1300kr

.

För bokning kontakta: 

karini.yogamassage@gmail.com